16 NİSAN´DA YENİ TÜRKİYE´YE YENİ BİR BAHAR GELECEK

16 NİSAN´DA YENİ TÜRKİYE´YE YENİ BİR BAHAR GELECEK

AK Parti Maçka İlçe Başkanlığı Referandum çalışması değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İL BAŞKANI REVİ MAÇKA´DA KONUŞTU

 

16 NİSAN´DA YENİ TÜRKİYE´YE YENİ BİR BAHAR GELECEK

 

AK Parti Maçka İlçe Başkanlığı Referandum çalışması değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur ve parti mensuplarının katıldı.

MAÇKA EVET DİYOR

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, ?Ülkemiz için çok önemli bir seçime gideceğiz. Çok şükür Maçka´da sahaya inerek çalışmalarımıza başladık. Köy ziyaretleri, ev ziyaretleri, vatandaşlarımız ayağına giderek sorunlarını dinliyor.  16 Nisan Referandum seçimi ile ilgili destek istiyoruz. Çok şükür ki gittiğimiz her yerde Maçka Evet diyor. Vatandaşlarımız her şeyin farkında ve AK Parti´nin yanında? ifadelerini kullandı.

%75 EVET

Referandum seçiminin önemine vurgu yapan Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, ?Hollanda´ya baktığımızda aklınıza gelebilecek her türlü kötülük orada serbest ve bu serbestliği savundukları tek şey herkesin yaşama özgürlüğü var. Dünyanın en demokratik ülkesi dedikleri yer! Yaşanan olaylar ile ne kadar demokratik olduklarını gördük. Bu olayların tek nedeni var, Müslüman olduğumuz ve bu referandumdan sonra bizlere gem vurmayacakları, bizlere müdahale edemeyecekleri için. Konsolosluk demek Türkiye´nin toprağı demek, bunların demokrasi anlayışları budur. Avrupa´nın bu korkusunu görmek beni daha çok mutlu ediyor ve hırslandırıyor. Referandum çalışmaları kapsamından her kapıyı çalışıyoruz. 16 Nisan´da Maçka´da %75´e yakın Evet oy çıkacağına inanıyorum? dedi.

GÜÇLÜ BİR ?EVET´ GELECEK.

İl Başkanı Haydar Revi, ?Eskiden düşündüğünde zaman Maçka´yı alabileceğinize inanmazdınız. Ama çok şükür çok önemli bir başarı ile Maçka´yı kazandık ve hizmet etmekteyiz. Önümüzde daha önemli bir seçim var. O da 16 Nisan Referandum seçimi.  Ben inanıyorum ki 16 Nisan´da güçlü bir ?EVET´ gelecek. Çünkü Trabzon´da üç kişiden ikisi bize oy veriyor. Büyük bir sorumluluğumuz var. İnşallah 16 Nisan´da milletimizin desteği ile yeni Türkiye´ye yeni bir bahar gelecek. Yeni Türkiye´nin ayak seslerinden korkan Avrupa´ya da en güzel cevabı bu şekilde vereceğiz. Sizlere büyük bir görev düşüyor. Vatandaşlarımızı sık sık ziyaret ederek sorularını cevaplandırmaya çalışalım? diye konuştu.