15 Temmuz Demokrasi ve şehitleri tepesi büyük ilgi görüyor

15 Temmuz Demokrasi ve şehitleri tepesi büyük ilgi görüyor

BAYRAK TEPE GÖZ KAMAŞTIRYOR

15 Temmuz Demokrasi ve şehitleri tepesi büyük ilgi görüyor

 

BAYRAK TEPE 

GÖZ KAMAŞTIRYOR

 

Yerli ve yapancı turistlerin gözde mekanı haline gelen 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri tepesinde (Bayrak tepe) çalışmalar hızla devam ediyor.

 

İlçemizin Boztepe´si diye adlandırılan 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri tepesinde (Bayrak tepe) çalışmalar son aşamaya geldi.

SON AŞAMAYA GELİNDİ

Bulunduğu mevki itibari ile kuş bakışı Maçka´nın 3 vadisine de hakim olan Bayrak tepede Seyir terası çalışmaları sona ermek üzere. Vatandaşların çalışmalar devam ederken ziyaret ettikleri tesis Maçka Belediye tarafından ilçeye kazandırılırken, oturaklar ve salıncakların kurulumu tamamlandı. Bayrak tepe ile ilgili çalışmalar tamamlandığında yerli ve turistlerin gözde mekanı 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri tepesi ilçe turizmine büyük katkılar sağlayacak.

19 MAYIS´TA AÇABİLİRİZ

Yapılan çalışmaları inceleye Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, ?Bilindiği üzere burada ki bayrağımızı 15 Temmuz sabahı asmıştık. Akşamında Fetö terör örgütü tarafından hain darbe kalkışımı gerçekleştirmek istenilmiş, fakat bu millet bu hainlere izin vermemişti. Bizde buranın adını 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler tepesi olarak koymuştuk. Çok şükür bu çalışmalarımızın da sonuna gelmek üzereyiz. 19 Mayıs´ta buraya vatandaşlarımızı açmak istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde hızla devam ediyor? ifadelerini kullandı.