ZORLUOĞLU MEŞALELERLE KARŞILANDI

   ZORLUOĞLU MEŞALELERLE KARŞILANDI

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu ilçe ziyaretlerinin ilkini Maçka´da yaptı.

 

ZORLUOĞLU MEŞALELERLE KARŞILANDI

 

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu ilçe ziyaretlerinin ilkini Maçka´da yaptı. 12 Aralık 2018 Çarşamba günü Partinin kendisine hazırladığı program çerçevesinde secim startı verilmeden ilçelerle kucaklaşmak istediğini belirten Zorluoğlu, Trabzon´un Maçka ilçesi ziyaretinde gençlik kollarının meşaleli muhteşem karşılama töreni karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.  Gittiği her ilçede büyük ilgi gören Zorluoğlu gençlik kolları başkanı Ömer Faruk Adıgüzel´e ve tüm gençlere teşekkür etti. 

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ve Maçka AK Parti İlçe Başkanı Sedat Kongur ile birlikte esnafları tek tek ziyaret eden Zorluoğlu, ?Maçka her zaman ki gibi canlı ve heyecanlı. Genç bir yönetim kadrosu var. Maşallah, hepsi civa gibiler.  Biz bu kadrolarla tüm ilçelerimizde çok güzel sonuçlar alacağız´ ifadelerini kullandı. 

BAŞKAN KOÇHAN TEŞEKKÜR ETTİ

Program Kapsamında Belediyeyi de ziyaret eden Zorluoğlu, Belediye Başkanı Koray Koçhan´ın yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Zorluoğlu, "Maşallah, başkan dersine iyi çalışmış Maçka´da güzel işler yapmış. Tebrik ederim. İnşallah seçildiğimizde daha güzel işler için Maçka´ya özel önem vereceğiz" ifadelerini kullandı. Başkan Koçhan, ziyareti için AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu´na teşekkür etti.

 

EREN´İN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Murat Zorluoğlu, eşi Sevcan Zorluoğlu ile birlikte Trabzon´un Maçka İlçesinde 15 yaşında şehit olan Eren Bülbül´ün ailesini ziyaret etti. 

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan´ın da bulunduğu ziyarette, duygu dolu anlar yaşandı.  Şehit Eren Bülbül´ün annesi Ayşe Bülbül, oğlunun şehit olmasından bugüne yaşadıklarını anlatınca Başkan adayı Zorluoğlu´nun eşi Sevcan Zorluoğlu´nun gözleri doldu.  Ziyarette Başkan adayı Zorluoğlu, şehit Eren Bülbül´ün ablasının oğlu, aynı isimli yeğeni Eren´i de kucağına alarak sevdi. Şehit Eren Bülbül´ün yeğenlerine ayrı bir ilgi gösteren Başkan adayı Zorluoğlu, ziyarette ?Eren artık sadece sizin evladınız değil, Tüm Türkiye´nin evladı" dedi.