AKUT TRABZON, İTFAİYEDE

AKUT TRABZON, İTFAİYEDE

AKUT TRABZON, İTFAİYEDE

AKUT TRABZON, İTFAİYEDE

AKUT Trabzon ekibi, İtfaiye Teşkilatı´nın 305´inci kuruluş yıldönümü ve İtfaiye Haftası dolayısıyla Trabzon İtfaiyesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

İtfaiye Teşkilatı´nın 305´inci kuruluş yıldönümü ve İtfaiye Haftası nedeniyle AKUT Arama Kurtarma Derneği Trabzon ekibi gönüllüleri, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Fahri Kaplan´ı ziyaret etti.

İTFAİYECİLİK ÖNEMLİ BİR GÖREV
AKUT Trabzon Ekip Lideri Köksal Ofluoğlu, İtfaiye Haftası´nı kutladıklarını belirterek; ?İtfaiyecilik gerçekten gönülden yapılan, cesaret isteyen önemli bir görev. Mesai saati gözetmeksizin gerektiğinde canlarını ortaya koyarak çalışan itfaiyeci kardeşlerimize halkımız adına bir kez daha teşekkür ediyoruz.? dedi.

AKUT´TAN DESTEK MESAJI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı´nın AKUT´un çalışmalarına büyük destek verdiğini de vurgulayan Ofluoğlu; ?Bu nedenle de şahsınızda tüm itfaiye teşkilatımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Gönül ister ki müdahale edeceğimiz hiçbir afet veya yangın olmasın ama her zaman yardıma hazırız ve yanınızdayız.? diye konuştu.

AKUT´UN ÇALIŞMALARI TAKDİRE DEĞER
Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Fahri Kaplan ise ziyaret nedeniyle AKUT Trabzon ekibi üyelerine teşekkür ederek; ?Bizleri gerçekten mutlu ettiniz. AKUT´un yaptığı çalışmaları da yakından izliyor ve takdir ediyoruz. Gönüllülük esasıyla yapılan bu çalışmalar gerçekten takdire şayandır. Her zaman elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz? dedi.
Ziyarette yapılan çalışmalar ve diğer faaliyetlerle ilgili görüş alışverişinde de bulunuldu.