HİZMET ÇITASINI YÜKSELTECEĞİZ

HİZMET ÇITASINI YÜKSELTECEĞİZ

HİZMET ÇITASINI YÜKSELTECEĞİZ

?HİZMET ÇITASINI YÜKSELTECEĞİZ?

TBMM Genel Kurulu´ndaki yemi töreniyle 27. Dönem Milletvekilliği görevine fiilen başlayan Cora; ?Bizden beklentileri karşılamak için çok çalışacağız.?


AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, TBMM Genel Kurulu´nda düzenlenen yemi töreni ile 27. Dönem Trabzon Milletvekilliği görevine fiilen başladı.
TBMM´de 27. Dönem yapılan oturum ile başladı. Yeni dönemin ilk AK Parti Grup Toplantısı da Genel Kurul´un öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın katılımı ile gerçekleştirildi. Başbakan Binali Yıldırım´ın da veda konuşması yaptığı toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni dönemin ilk mesajlarını verdi. Ardından milletvekilleri TBMM Genel Kurulu´ndaki yemin töreni ile görevlerine fiilen başladılar.

?BEKLENTİLERİ KARŞILAYACAĞIZ?
Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora yemin töreninin hemen ardından yaptığı basın açıklamasında; ?Milletimizin bizlere verdikleri bu mukaddes göreve yemin töreni ile fiilen başladık. Ülkemize ve aziz vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şimdi bizlere vekâletlerini vererek buraya gönderen milletimize verdiğimiz sözleri teker teker büyük bir özveri ile yerine getirme zamanıdır. Geçtiğimiz dönem bunu başarmıştık. Hemşehrilerimiz yaptığımız çalışmalara, gerçekleştirdiğimiz yatırımlara, ortaya koyduğumuz projelere onaylarını sandıktaki iradeleri ile gösterdiler. Bugün hizmet çıtasını yükselterek geçtiğimiz dönem kazandığımız tecrübe ile hem şehrimiz hem de ülkemiz için yeniden çalışmaya başlıyoruz. Vatandaşlarımızın bizden tüm beklentilerini eksiksiz bir şekilde karşılamak için çok çalışacağız.? dedi.

?TRABZON İÇİN KOŞACAĞIZ?
Vatandaşın kendilerine yüklediği görevi yerine getirmek için koşturacaklarının altını çizen Trabzon Milletvekili Cora; ?Trabzon için yürümeyeceğiz, koşacağız. Biz milletimizin hizmetkârı olmayı kendisine ilke yapmış bir siyasi partinin mensubuyuz. Aşkla, muhabbetle çalışmaya Türkiye´yi ve Trabzon´u taşıdığımız noktanın çok daha ilerisine götürmeye devam edeceğiz. Bize güvenen, hayır duaları ile gücümüze güç katan milletimiz ile beraber tüm bunları başaracağımıza en kalbi duygularımla inanıyorum. Türkiye´nin büyük vizyonlarla çıktığı bu kutlu yolculuk vatanımıza, milletimize ve dünyanın çarpık düzeninin mağdur ettiği bütün mazlum coğrafyalara hayırlı uğurlu olsun.? ifadelerini kullandı.

lamak istedi.

 

Allahü teâlâ tarafından emrine verilen cinleri toplayarak aralarında vazife taksîmi yaptı ve her bir cemâati bir işle vazifelendirdi. Sonra usta ve mühendislere, on iki mahallesi olan Kudüs şehrini inşâ ettirdi. Şehrin kurulması bitince, mescidin tamamlanmasını emretti. Cinlerden bir kısmı altın, gümüş ve yakut; bir kısmı denizden saf inci; bir kısmı mücevherat ve kıymetli taşlar; bir kısmı da misk anber ve diğer güzel kokuları getirdiler. Bütün bunlardan yeteri kadar hazırlanınca işlemek üzere ustalar ve Fenikeli mimarlar getirdi. Gelen ustalar, taşları yontarak bu mücevher, inci ve yakutları işlediler. Toplanan malzemeleri kullanarak mescidin yapımını yedi senede tamamladılar.

                    Tarih boyunca, bir çok olaylara tanık olan Mescidi Aksa, yıkıldı, soyuldu, tahrip edildi ve tekrar yapıldı.  Kudüs ve Mescidi Aksa bugün de, şiddetin ortasında kaldı.