MAÇKA´DA TEMİZLİK ONLARDAN SORULUYOR!

MAÇKA´DA TEMİZLİK ONLARDAN SORULUYOR!

MAÇKA´DA TEMİZLİK ONLARDAN SORULUYOR!

MAÇKA´DA TEMİZLİK ONLARDAN SORULUYOR!

Maçka´da çevre düzeni konusunda işlerini savsaklamayan Maçka Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sokaklarda çer çöp bırakmıyor.

İlçenin temizliği konusunda üstlendiği sorumluluğu eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye çalışan Maçka Belediyesi, gerek temizlik işçileriyle gerekse bu iş için özel donanımlı ekipman ve araçlarla deyim yerindeyse Maçka´nın altından girip üstünden çıkıyor.

SABAHTAN AKŞAMA KADAR TEMİZLİK
Maçka Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, sabahın ilk ışıklarından akşam saatlerine kadar ilçedeki sorumluluk alanlarında yapmaları gereken işi büyük bir titizlikle yerine getirirken, her şeyi Belediyeden bekleyen ve ?Temizlikçiler ne güne duruyor? anlayışında olan birtakım sorumsuzların sebep olduğu kirliliği de ortadan kaldırıyor.

MAÇKA´DA TEMİZLİK HER YÖNDEN SÜRÜYOR
Özellikle hafta içi sabahın erken saatlerinde ilçenin içinden geçen Atatürk Caddesi dâhil birçok yolda vakumlu temizlik aracıyla yol kenarında kirliliğe yol açan birikintileri ortadan kaldıran Maçka Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, süpürgeli çalışanlarıyla çöp yerine sokaklara atılan atıkları da bertaraf ediyor.

MAÇKA ONLARLA GÜZEL!
Belediyenin gün içerisinde birkaç kez tekrarladığı temizlik sebebiyle cadde ve sokakların pırıl pırıl olduğu Maçka ilçe merkezindeki hoş görüntüyü vurdumduymazlar bile bozamıyor!
Sorumluluk alanlarında yaptıkları çalışmayla esnaf ve vatandaşın takdirini toplayan Maçka Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, görev aldıkları mıntıka da temizlik konusunda taviz vermezken, deyim yerindeyse ?çer çöp bırakmıyor´.
Ali TİRİTOĞLU