?HİZMETLERİMDE ADİL OLACAĞIM?

?HİZMETLERİMDE ADİL OLACAĞIM?

?HİZMETLERİMDE ADİL OLACAĞIM?

?HİZMETLERİMDE ADİL OLACAĞIM?

Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Hakkı Günaydın, görev şiarını şu kelimelerle dile getirdi; ?Hizmetlerimde adil olacağım!?

Muhtar Adayı Günaydın;?Halkımıza müjde veriyorum. Fatih Mahallesi sakinlerine hizmet ulaştırırken adil davranacağım. Kamu görevlisi ciddiyetinde çalışacağım. Mahallemdeki kamu kurumlarının daha faydalı hizmet üretmeleri için çaba sarf edeceğim. Bütün icraatlarımı halk yararına yerine getirirken sorunları minimuma indirmeyi sağlayacağım.? dedi.
Maçka´nın yeni yerleşim yerlerinden biri olan Fatih Mahallesi´nin muhtar adayı Hakkı Günaydın talip olduğu görevle ilgili görüşlerini gazetemize şöyle açıkladı;

Maçka Haber- Okurlarımızı bilgilendirmek adına bize kendinizi tanıtır mısınız?
Hakkı Günaydın-1962 yılı Maçka doğumluyum. 1970 yılından beri Fatih Mahallesinde yaşıyorum. Bu mahallemizle özdeşleşmiş durumdayım! 1981´de Maçka Ticaret Meslek Lisesini bitirdim. 1996 yılında Anadolu Üniversitesi Elektrik Teknikerliği Bölümünden mezun oldum. 27 yıl TEDAŞ´ta çalışıp emekli olduktan sonra Maçka Belediyesi Meclisine seçildim, bu görevimi beş yıl süreyle yerine getirip tamamladım. Bildiğiniz üzere şimdi ilçemizin nadide yerleşim yerlerinden olan Fatih Mahallesi muhtar adayı olarak çalışmaya devam ediyorum.

M. H. -Muhtar adayı olduğunuz Fatih Mahallesi hakkında bizi bilgilendirir misiniz?
H. G. - Fatih Mahallesi Maçka´nın en güzel yerleşim yeri konumundadır. Burası 2.7.2018 tarih ve 33 sayılı Maçka Belediyesi Meclis kararıyla kuruldu. Bu karar 17.12.2018´de Trabzon Valiliğince onanıp yürürlüğe girdi. O tarihten beri de Fatih Mahallesi olarak Maçka siyasi bölüşüm haritasında yerini aldı.

M. H. -Fatih Mahallesi Muhtarlığına seçilmeniz halinde yürüteceğiniz görev anlayışınız hakkında bilgi verir misiniz?
H. G. -Hizmetlerimi halkın temsilcisi olarak vatandaş - kamu arasında adil şekilde yürüteceğim. Aldığım devlet terbiyesini iş deneyimimle bütünleştirip vatandaşa hizmet ulaştırma gayretini sarfedeceğim.

M. H. -Göreve seçilmeniz halinde yerine getireceğiniz çalışmalar neler olacak?
H. G. -Fatih Mahallesinin yol, su, elektrik sorunlarını çözeceğim. Sokak aydınlatmalarının eksiksiz olmalarını sağlayacağım. Kapalı Spor Salonundan mahallelinin en üst düzeyde yararlanması için uğraşacağım. Yüksekokul ve Ce-Zi-Ne Kardeşler İlkokulu Aile Birliği yönetimlerini destekleyip sonucu daha verimli eğitim ve öğretim faaliyetlerinin sürdürülmesine katkı sağlayacağım. Fatih Mahallesi Camii´nin çevre düzenlemesini yenileyeceğim. Kamu kurumları, belediye, TİSKİ, AKSA ile sürekli istişareler halinde çalışıp sorunların minimuma indirilmesini sağlayacağım.

M. H. - Son olarak neler söylersiniz?
H. G. - Bu soruya diğer muhtar adaylarına çıktıkları adaylık yolunda başarılar dileyerek başlamak isterim.Ama şunu belirtmek isterim ki; Fatih Mahallesinin sorunlarını en iyi bilen ve bunlara en iyi çözümü getirecek tek ekip biziz. Çünkü ekibimizin özelliği tamamı toplumun takdirini kazanmış şahsiyetlerden oluşmasıdır. 31. Mart. 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde vatandaşlarımızın listemizi bu nadide mahallenin yönetimine getireceklerine inanıyorum. Şimdiden bu kutlu göreve gelmenin gurur ve heyecanını yaşadığımızı belirtmek isterim. Bu anlayışla tüm Fatih Mahallesi sakinlerine sevgi ve saygılarımı sunarım...