KOŞABİLİYORKEN KOŞ!

KOŞABİLİYORKEN KOŞ!

Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimini sürdürebilmesi için birçok branşta ücretsiz kurslar açan Maçka Gençlik ve Spor Müdürlüğü yaşlıları da unutmuyor!

KOŞABİLİYORKEN KOŞ!

Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimini sürdürebilmesi için birçok branşta ücretsiz kurslar açan Maçka Gençlik ve Spor Müdürlüğü yaşlıları da unutmuyor!

Maçka´da özellikle çocukların ve gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimini sürdürebilmeleri için ?Her çocuk bir spor yapsın? projesi kapsamında birçokbranşta ücretsiz kurslar açan Maçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, bu anlamda önemli bir hizmet gerçekleştiriyor.

ÇOCUKLAR BU İMKÂNI DEĞERLENDİRMELİ
Bu çalışmaların Maçka´daki baş aktörlerinden biri olan Maçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nevzat Beldüz; ?Tüm çocuklarımızı zorlayıcı bir etkinlik olmayıp tam aksine onların ilerleyen yaşlarda özgüven kazanmasına katkı sağlamak amacıyla bu aktivitelerimiz için salonlarımıza bekliyoruz.? dedi.

HER ÇOCUK SPOR YAPSIN
Maçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nevzat Beldüz açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
?Her gün ev, okul, kurs arasında mekik dokuyan çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimini sürdürebilmeleri için Maçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce Çocuklarımızı spor ve diğer aktivitelerle buluşturmak için ?Her çocuk bir spor yapsın´ projesi kapsamında birçokbranşta ücretsiz kurslar (Voleybol, Yüzme, Basketbol, Güreş vb.) açtık.

BOŞ VAKİTLERDE SPOR YAPIN
Çocuklarımızın hem boş vakitlerini değerlendirmelerine, hem de sağlıklı yetişmeleri ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla açılan bu kurslar, onların gün boyunca yaşadıkları stresi atmalarını ve dolu dolu eğlenceli bir zaman geçirmelerini sağlayacak.
Çocuklarımızı zorlayıcı bir etkinlik olmadığı için bunaltmayacağından ilerleyen yaşlarda özgüven kazanmasına da katkı sağlayacak olan bu aktivitelerimize katılabilmeleri amacıyla salonlarımıza bekliyoruz.

ÖZELLERE MUTLU ÇARŞAMBA
Ayrıca özel durumlu çocuklarımız için her Çarşamba günü ?Mutlu Çarşamba´ adı altında antrenör Fatma N. Samat eşliğinde spor yapmaları sağlanmaktadır.
Maçka İlçemizde Yüzme bilmeyen çocuk kalmasın kapsamında hafta sonları yüzme kursumuz yoğun katılımla devam etmekte olup, bunun yanında yetenek taramasında seçilmiş 15 yetenekli çocuğumuzun performans çalışması devam etmektedir. ?
Nevzat Beldüz ayrıca çocukların haricinde büyükler için de ?Koşabiliyorken Koş? projesi kapsamında her hafta bir sportif etkinlik gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.
Ali TİRİTOĞLU