BAKAN GÜL ŞEHİT ERENİN KABRİNDE

BAKAN GÜL ŞEHİT ERENİN KABRİNDE

BAKAN GÜL ŞEHİT ERENİN KABRİNDE

BAKAN GÜL ŞEHİT ERENİN KABRİNDE

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Maçka ilçesini ziyaretinde 2017 yılında terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Eren Bülbül´ün kabrini ziyaret etti.

Trabzon ziyareti sırasında 11 Ağustos 2017´de hain terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Eren Bülbül´ün kabrini ziyaret eden Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, annesi Ayşe Bülbül´e de taziyede bulundu.

VALİ USTAOĞLU´DA GELDİ
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, beraberinde Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç olduğu halde, Şehit Eren Bülbül´ün kabrini ziyaret etti.
Şehit Eren Bülbül´ün kabri başında dua okuyan Bakan Gül, Vali Ustaoğlu, Kaymakam Çomaklı. Başkan Koçhan ve beraberindeki heyet daha sonra annesi Ayşe Bülbül´ü evinde ziyaret ettiler.

KAYMAKAM ÇOMAKLI VE BAŞKAN KOÇHAN DA VARDI
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül´ün ziyaretinde, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile birlikte Kaymakam Selim Çomaklı, Belediye Başkanı Koray Koçhan ve kendisi de Maçkalı olan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri hazır bulundu.