DERVİŞİN MİNİK KALBİ DİRENEMEDİ

DERVİŞİN MİNİK KALBİ DİRENEMEDİ

Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, sürekli kalp hastalığı nedeniyle evde eğitim gören öğrencisi Derviş Buğra Çolak´ı son yolculuğuna uğurladı.

DERVİŞİN MİNİK KALBİ DİRENEMEDİ

Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, sürekli kalp hastalığı nedeniyle evde eğitim gören öğrencisi Derviş Buğra Çolak´ı son yolculuğuna uğurladı.

Sürekli kalp hastalığı nedeniyle okula gidemeyen, bu nedenle eğitimini öğretmen Ömer Aydın´ın refakatinde evde sürdürmek durumunda kalan Maçka Esiroğlu Duralı Mahallesi sakinlerinden Derviş Buğra Çolak´ın minik ve hasta kalbi daha fazla direnemedi.

MİNİK DERVİŞ HAKK´A YÜRÜDÜ
Maçka Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal´ın ve öğretmenlerinin her fırsatta evinde ziyaret ederek sağlık durumuyla ilgili bilgi aldığı minik Derviş, yaşam mücadelesini daha fazla sürdüremeyerek Hakk´a yürüdü.

DURUMUNU SÜREKLİ TAKİPTEYDİ
Sağlığında her fırsatta durumu ile ilgili bilgi alan kendisini ziyaret ederek moral veren ve destek olan Maçka Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, olaydan duyduğu üzüntüyü ise şu sözlerle ifade etti;
?Nur içinde yat değerli öğrencim! Sürekli kalp rahatsızlığı nedeniyle okula gidemediği için kendisine evde eğitim verdiğimiz Esiroğlu Şema İlkokulu öğrencimiz Derviş Buğra Çolak´ı maalesef kaybettik. Rabbim mekânını Cennet eylesin. Kederli ailesine başsağlığı diliyorum.?

GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Maçka Esiroğlu Duralı Mahallesi´nden Esiroğlu Şema İlkokulu öğrencisi Derviş Buğra Çolak´ın cenazesi Esiroğlu Mahallesi Duralı Köyü Camiinde gözyaşları arasında kılındı.
Cenazeye ailesi, sevenleri ve arkadaşları başta olmak üzere Maçka Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Esiroğlu Şema İlkokulu Müdürü İsmail Odabaş, en yakınında bulunan evde eğitim öğretmeni Ömer Aydın ile çok sayıda vatandaş da hazır bulundu.
Gözyaşları arasında aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedilen minik Derviş için Kur´an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Cenazede bulunamayan Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı´nın taziyelerini ise Maçka Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal iletti. 
Ali TİRİTOĞLU