YENİ BİNADA İLK MECLİS TOPLANTISI

YENİ BİNADA İLK MECLİS TOPLANTISI

YENİ BİNADA İLK MECLİS TOPLANTISI

YENİ BİNADA İLK MECLİS TOPLANTISI

Trabzon Ortahisar İlçesi Belediye Meclisi taşındığı yeni binada ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Ortahisar Belediye Meclisi Ekim ayının ilk meclis toplantısını yeni hizmet binasında Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda meclis üyeleri yeni hizmet binasıyla ilgili düşüncelerini dile getirdi.

BİNA, İDEAL VE KULLANIŞLI
Yeni hizmet binasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Genç, güzel, ideal ve kullanılışlı bir binaya kavuşmaktan dolayı son derece memnun olduğunu kaydetti.  
Bina yapım sürecinde desteklerinden dolayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak´a teşekkür eden Başkan Genç; ?Ekim ayı meclis toplantılarını yeni binamızda icra ediyoruz. Yeni hizmet binamızın meclis üyelerimize, personelimize ve hizmet bakımından da halkımıza Cenab-ı Allah´tan hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Yüce Allah güzel hizmetler yapmayı, güzel kararlar almayı hepimize nasip etsin. Bütün meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum.

GÜZEL BİR MİMARİ ANLAYIŞLA YAPILDI
Binamızla ilgili bütün kararlarımızı meclis üyelerimizin oybirliğiyle aldık. Güzel, ideal kullanılışlı bir binaya kavuştuk. Binamızı modern imkânlarla ve güzel bir mimari anlayışla beraber yapan Ali Türen Öztürk Bey´e ve onun kıymetli mesai arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Hakikaten bu yapım sürecinde herhangi bir sıkıntı yaşamadığımız gibi, şartnameye uygun ne varsa, hatta bazen önünde de çalışarak binamızı tamamladı. Binamızın yapım sürecinde ve karar aşamalarında siz çok kıymetli meclis üyelerimiz, finansman konusunda kıymetli bakanlarımızın, milletvekillerimizin hepsine çok teşekkür ediyoruz.

BAKANLARIMIZIN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ
İçişleri Bakanımızın kredilerin hızlı aktarılması konusundaki desteği ve Maliye Bakanımızın işin hızlanması noktasındaki desteği bizim için çok önemli idi. Çünkü hızlı bir şekilde binamızın bu hale gelmesini temin ettik. Yine İçişleri Bakanlı döneminde kıymetli hemşerimiz Sebahattin Öztürk Bey´in hem kaymakamlık hem de belediye binamızın yapılmasında bize çok büyük desteği oldu. Ve ana taşınmazın devir sürecinde TOKİ Başkanı olan Ergün Turan Bey´e, (şu anda kendisi Fatih Belediye Başkanı) ve şu andaki TOKİ Başkanı Ömer Bulut Bey´e çok teşekkür ediyoruz.? diye konuştu.
Bina ilgili söz alan CHP Grup Başkanvekili Turgay Şahin; ?Yeni binamızın hayırlı olmasını diliyorum. Yeni bir şevkle ve yeni bir heyecanla birlikte inşallah vatandaşlarımızın istek, temenni ve ihtiyaçlarına daha iyi cevap verilir.? diye konuştu.

HAK ETTİK 
İyi Parti Meclis üyesi Davut Çakıroğlu ise Ortahisar Belediyesi´nin kurucu meclis üyeleri olarak yeni binanın yapımında emeklerinin olduğunu dile getirdi. Çakıroğlu; ?Ortahisar Belediyesi´nin yeni binasının Ortahisar halkına, bizlere hayırlı olmasını diliyorum. Ortahisar Belediyesi´nin kurucu meclis üyeleri olarak yapımında sözümüz, elimiz olması bize gurur veriyor. Ortahisar Belediyesi´nin böyle bir hizmet binasını hak ettiğini düşünenlerdenim. Onun için maddi ve manevi katkısı olan bütün gruplardan çalışma arkadaşlarımızdan Allah (c.c) razı olsun. Grubum adına da onlara teşekkür ediyorum.? diye konuştu.