MAÇKA AYAĞA KALKTI

MAÇKA AYAĞA KALKTI

MAÇKA AYAĞA KALKTI

MAÇKA AYAĞA KALKTI

Ortahisar Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse´nin yerine Trabzon Ortahisar Milli Eğitim Müdürlüğü´ne atanan Ali Turan´ın görevinin iptali Maçka´yı ayağa kaldırdı.

Başarılı Eğitimci Ali Turan´ın Trabzon Ortahisar Milli Eğitim Müdürü görevinin iptali sonrası Maçkalılardan sert tepki geldi.

TRABZON´A ZARAR VERİYOR
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ömer Faruk Adıgüzel ve Maçka Belediyesi Meclis Üyesi Âdem Kılıç; ?Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Trabzon´umuzun önemli bir değeri olan Ali Turan hocamıza yapılan uygulama kesinlikle yanlıştır. Yaşanan süreç hem partimize hem de Trabzon´umuza zarar vermektedir.? dediler.

ŞÜKÜR KÖSE´NİN YERİNE ATANMIŞTI
2019-2020 Eğitim Öğretim yılının başında Trabzon Ortahisar Milli Eğitim Müdürlüğünde görev değişikliği yaşanmıştı.  Ortahisar Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse´nin yerine Ali Turan atanmıştı.  25 yıllık eğitimci olan Ali Turan çalışmaları ve başarılarıyla adından sıkça söz ettirmişti. Erdoğdu Anadolu Lisesi´nin dünya şampiyona olmasında büyük emeği olan dönemin okul müdürü Ali Turan, geçen yıl yapılan müdür rotasyonunda Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesine müdür olarak atanmıştı. Buradaki başarılarının da ardından Ortahisar Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilmişti.

İPTAL KARARINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI
Yaşanan bu sürecin ardından başarılı eğitimci Ali Turan´ın paylaşımı olay oldu. Ali Turan, ?Ortahisar İlçe Milli Eğitim olarak atamam iptal edilmiştir. Tebrik eden arkadaşlara teşekkür ediyorum? ifadelerini sosyal medya hesabından paylaştı.
Başarılı Eğitimci Ali Turanın Trabzon Ortahisar Milli Eğitim Müdürü görevinin iptali sonrası Maçkalılardan sert tepki geldi. Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ömer Faruk Adıgüzel ve Maçka Belediyesi Meclis Üyesi Âdem Kılıç yaptıkları açıklama ile karara tepki gösterdi.

ADIGÜZEL VE KILIÇ TEPKİLİ
Meclis Üyesi Adıgüzel; ?Trabzon´umuzun önemli bir değeri olan Ali Turan hocamıza yapılan uygulama kesinlikle yanlıştır. Yaşanan süreç hem partimize hem de Trabzon´umuza zarar vermektedir. En kısa sürede Ali Turan hocamız görevine başlamalıdır.? dedi. Maçka Belediye Meclis Üyesi Kılıç ise karara tepki göstererek; ?Bu iş çocuk oyuncağı değildir. Ülkemizin yaşadığı bu süreçte yapılan uygulama en basit ifadesi ile saçmalıktır. Tüm Maçkalıları Trabzon´umuzun evladı, başarılı hocamız Ali Turan´a sahip çıkmaya davet ediyorum.? çağrısı yaptı.
                                                                                                                      Kaynak: Haber 61